Άλλη μια ομάδα κουνάει μαντήλι στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ζακύνθου. Σε αυτό το χιλιοταλαιπωρημένο πρωτάθλημα που έχει πιάσει κατηφόρα και πηγαίνει με σπασμένα τα φρένα! Σημεία των καιρών δηλαδή! Η απαξίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα κέντρα των αποφάσεων οδηγούν στο “απονενοημένο διάβημα”. Στην αυτοχειρία! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ioniansports Τον δρόμο της αποχώρησης παίρνει ένα ιστορικό σωματείο από την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, κάνοντας ακόμα πιο φτωχό το ζακυνθινό ποδόσφαιρο.

Ο Παναρτεμισιακός δεν θα αγωνιστεί σε καμιά κατηγορία του πρωταθλήματος. Η απόφαση που πάρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο είναι οριστική και αμετάκλητη! Η ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια από τους πυλώνες του αθλήματος στο νησί και η ομάδα που ανέδειξε σε τοπικό επίπεδο παίκτες και προπονητές, από σήμερα κλείνει τον κύκλο της και αποσύρεται από την ενεργό δράση! Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια τα “Ελάφια” είχαν αναταράξεις στα ενδότερά τους.

Πολλά διοικητικά προβλήματα, διαμάχες και φυσικά μια εσωστρέφεια που κορυφώθηκε σε εκείνη την περιβόητη Γενική Συνέλευση εκείνο το καλοκαίρι του 2020 όπου η οικογένεια Ραυτόπουλου αποχώρησε από την ομάδα στις 28/6/20  με τις γνωστές συνέπειες του σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι ο Χαρ. Ραυτόπουλος, ένας έμπειρος παράγοντας ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας. Ακόμα και στα χρόνια που ήταν γραμματέας στην Ένωση, ήταν αυτό που την χρηματοδοτούσε και την κρατούσε στη ζωή. Το υπόλοιπο συμβούλιο έβαζε “πλάτη” στα υπόλοιπα λειτουργικά θέματα και κάπως έτσι οι αντίρροπες δυνάμεις υνυπήρχαν και οδήγησαν την ομάδα σε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές με τον Παναρτεμισιακό να αποκτά όλο τον σεβασμό του ποδοσφαιρικού Τζάντε.

Από το καλοκαίρι του 2020 και μετά άρχισαν τα πρώτα μεγάλα προβλήματα με την οικογένεια Ραυτόπουλου να αποχωρεί και την διοίκηση του έντιμου και παλιού παράγοντα Διον. Αρβανιτάκη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις. Μάλιστα τότε τον Σεπτέμβριο του 20΄ ο Παναρτεμισιακός μπήκε από το “παράθυρο” στην Α΄ κατηγορία καθώς είχε δηλώσει εκπρόθεσμα την συμμετοχή του με απόφαση της Ε.Ε της ΕΠΣ Ζακύνθου στις 29/9/20.

Ο πρόεδρος του χωριού Τάκης Αρβανιτάκης επωμίστηκε όλο το βάρος της ομάδας, την κατέβασε κανονικά στο πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή ο σύλλογος δεν έχει ούτε ένα δελτίο πλην του Νίκου Γιατρά ο οποίος σίγουρα μετά από αυτές τις εξελίξεις θα αποδεσμευτεί. Έτσι λοιπόν, ο ιστορικός Παναρτεμισιακός ο οποίος προήλθε από την συγχώνευση με τον ΑΟ Φάμιλυ  κατεβάζει ρολά και αποσύρεται από το ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος καθώς η διοίκηση (δυστυχώς) είναι υποχρεωμένη να κάνει παύση του σωματείου με ότι αυτό συνεπάγεται.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.