Τα μπαράζ του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου ολοκληρώθηκαν με την ανάδειξη της Ζακύνθου σαν πρωταθλήτρια… Αξίζει να αναφέρουμε τι ακριβώς έκαναν οι ομάδες αυτές τις 6 σπουδαίες αγωνιστικές.


H ειδική βαθμολογία των ομάδων έχει ως εξής:

ZAKYΝΘΟΣ 25
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ 24
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ 7
ΑΟ ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 6


Η πρωταθλήτρια Ζάκυνθος πέτυχε 19 γκολ. Μια πολύ καλή επίδοση στην επίθεση με πλουραλισμό σκόρερ καθώς 11 ποδοσφαιριστές της βρήκαν δίχτυα… Από την άλλη είχε την καλύτερη άμυνα καθώς η κυανοκίτρινη δέχτηκε μόνο 4 τέρματα, κάτι που δείχνει ότι αυτό της έδωσε και το πρωτάθλημα! πρώτος σκόρερ της ομάδας βγήκε ο νεαρός μέσος Ραφαήλ Πέττας με 4 τέρματα, από κοντά ακολούθησε ο Μιχάλης Χιονίδης με 3 γκολ.

Από την  πλευρά του ΑΟΚ τα πράγματα είναι διαφορετικά… η ομάδα σημείωσε 22 τέρματα κάτι που δείχνει ότι είχε την καλύτερη επίθεση στα μπαράζ…. Αλλά από την άλλη,  αμυντικά η ομάδα είχε πολλά θέματα καθώς δέχτηκε 15 γκολ, κάτι που φανερώνει ι ότι ο ΑΟΚ είχε ένα πολύ αδύνατο σημείο. Μάλιστα σε δύο παιχνίδια με Παναρτεμισιακό και Τσιλιβή δέχτηκε 6 τέρματα!

Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχτηκε ο επιθετικός Στάθης Καραμαλίκης με 5 τέρματα και ακολούθησαν οι  Σταύρος Μυτιλήνης (4) και Μάριος Κωστάκης (3) γκολ.

Στον ΑΟ Τσιλιβή αλλιώς περίμεναν τα μπαράζ και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα μετά τις δικαστικές διαμάχες. η ομάδα του Πλάνου σημείωσε αρνητικό πρόσημο καθώς πέτυχε 12 γκολ άλλα δέχτηκε 21… αυτό δείχνει ότι οι κόκκινοι δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα αφού ουσιαστικά η ομάδα αποδιοργανώθηκε. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Νίκος Κακολύρης με 2 τέρματα αλλα και ο Τίμος Γιακουμέλος

Η ομάδα του Παναρτεμισιακού ήταν η ευχάριστη νότα του πρωταθλήματος καθώς τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα μπαράζ παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο τηρουμένων των αναλογιών! Η ομάδα παρουσίασε αρνητικό πρόσημο πετυχαίνοντας 12 γκολ αλλά η άμυνα της δέχτηκε 26… Πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και των μπαράζ γενικότερα αναδείχτηκε ο επιθετικός Άλκης Αλεξανδρίδης ο οποίος σημείωσε 8 τέρματα και πολύ πίσω του ήρθε ο Νίκος Κορφιάτης με 2 γκολ.


Τα γκολ/υπέρ και κατά

Ζάκυνθος 19-4

Καταστάρι 22-15

Τσιλιβή 12-21

Παναρτεμισιακός 12-26


Οι σκορερ των ομάδων

Ζάκυνθος: Πέττας (4), χιονίδης (3),  Μπεσού (2), Τριανταφυλλίδης (2) , Ζαϊρί (2), Σούρμπης,  Κωστακιώτης,  Κίτος, Παπαδόπουλος, Σούρμπης, Μαλισόβας

Καταστάρι:  Καραμαλίκης (5), Μυτιλήνης (3), Κωστάκης (3), Κωστής, Λιβέρης, Μαλαφούρης,  Κάρδαρης Κ.

Τσιλιβή: Κακολύρης (2),  Γιακουμέλος Τιμ.(2), Γεωργίου, Κλάδης, Τσιριγώτης, Βελλίδης

Παναρτεμισιακός: Αλεξανδρίδης (8), Κορφιάτης (2), Χριστοδουλόπουλος, Τσιόλης, Βαργαρίγος


Τα αποτελέσματα των αγωνιστικών

1η αγωνιστική Πέμπτη 1/6
Ζάκυνθος-Τσιλιβή 4-0
Παναρτεμισιακός-Καταστάρι 3-4

2η αγωνιστική Κυριακή 4/6
Ζάκυνθος-Καταστάρι 1-1
Τσιλιβή-Παναρτεμισιακός 1-2

3η αγωνιστική Τετάρτη 7/6
Καταστάρι-Τσιλιβή 4-3
Παναρτεμισιακός-Ζάκυνθος 0-2

4η αγωνιστική Κυριακή 11/6
Τσιλιβή-Ζάκυνθος 1-2
Καταστάρι-Παναρτεμισιακός 7-3

5η αγωνιστική Τρίτη 13/6
Κατάσταρι-Ζάκυνθος 1-1
Παναρτεμισιακός-Τσιλιβή 4-3

6η αγωνιστική Σάββατο 17/6
Τσιλιβή-Καταστάρι 4-6
Ζάκυνθος-Παναρτεμισιακός 9-1

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση