Ενώ οι «οκτώ» πρώτοι της Γ’ Εθνικής αλλά και ομάδες της Football League είναι υπέρ της δημιουργίας πρωταθλήματος με δύο ομίλους των 16 ομάδων στη σημερινή Super League 2 των 12 ομάδων, οι ομάδες αυτή της κατηγορίας (της Super League 2) φέρονται να είναι αρνητικές σε αυτό το ενδεχόμενο.

Όπως επίσης εμφανίζονται αρνητικές στην επιστροφή στις προπονήσεις σε γκρουπ έως οκτώ ατόμων και με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως προβλέπεται από τη σχετική υπουργική απόφαση, η οποία εκδόθηκε μετά από αίτημα επιστροφής στις προπονήσεις από τις ομάδες της κατηγορίας.

Το πρόβλημα είναι η κάλυψη του κόστους του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που έχει ως αποτέλεσμα οι ομάδες να μην είναι διατεθειμένες να μπουν στο γήπεδο αν δεν επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις και δοθούν εγγυήσεις επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Το ενδεχόμενο πρόωρης λήξης του πρωταθλήματος είναι ακόμη στο τραπέζι και αν δεν υπήρχαν οι «εκκρεμότητες» με την ΕΡΤ ίσως να είχε ήδη αποφασίστει.

Για τη συζήτηση αυτών των θεμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/5 συνάντηση των προέδρων όλων των ομάδων έπειτα από την πρωτοβουλία που πήραν Παναχαϊκή και Καραϊσκάκης με τα εξής θέματα: 1) Απόφαση για διακοπή πρωταθλήματος, 2) Περικοπές συμβολαίων, 3) Πιθανή αναδιάρθρωση.

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.