Μετά από ενάμιση χρόνο, ο Λεωνίδας Κουτσούκης επέστρεψε και πάλι σπίτι του. Μετά από αρκετούς μήνες νοσηλείας σε νοσοκομεία, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, ο Λεωνίδας μας είναι και πάλι ανάμεσά μας, δίνοντάς μας μια εξήγηση για το πώς μπορούμε να ζούμε, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων και τις δυσκολίες της ζωής.
Είναι ο μόνος άνθρωπος που πίστεψε στη δύναμή του. Ήθελε να πετύχει και τα κατάφερε. Είχε όνειρα για τη ζωή, τα οποία άρχισαν να πραγματοποιούνται μετά τον γυρισμό του από το Αμβούργο της Γερμανίας, όπου υπεβλήθη στη μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Πέρασε πολλά στάδια δυσκολιών, ποτέ, όμως, δεν τα παράτησε. Ποτέ! Είχε και έχει πίστη στον εαυτό του και πολύ περισσότερο στον Θεό.
Μιλώντας μαζί του σχεδόν καθημερινά, διδαχθήκαμε βιώματα της ζωής που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί στον οποιοδήποτε.
Αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε αυστηρό τρόπο ανάρρωσης. Χρειάζεται λίγος ακόμη χρόνος να ενταχθεί ξανά στο κοινωνικό σύνολο, καθώς ο οργανισμός του είναι πολύ ευαίσθητος και απαιτείται προσοχή.
*Λεωνίδα , καλώς ήρθες! Σε ευχαριστούμε για όλα. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.