Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ετήσια τακτική Γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ζακύνθου την Τετάρτη 27/2 στην αίθουσα του Μουσικού γυμνασίου Ζακύνθου στις 6 το απόγευμα. Μια συνέλευση που θα πάρουν μέρος όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού. Είναι ένα ακόμη γερό τεστ για την διοργανώτρια, καθώς σε αυτή την συνέλευση θα υπάρξουν όπως όλα δείχνουν αντιπολιτευόμενες  φωνές για όλα αυτά που έχουν συμβεί κατά την διάρκεια αυτού του χρόνου.

Η αντιπαράθεση μεταξύ παραγόντων και ανθρώπων της διοίκησης, τον τελευταίο καιρό είναι εμφανής. Ακόμη και σε ραδιοφωνική εκπομπή ειπώθηκαν βαριές εκφράσεις εκατέρωθεν για τον τρόπο μοντέλου διοίκησης της διοργανώτριας αλλά και για την εξέλιξη των δύο πρωταθλημάτων. Στην απέναντι όχθη μέχρι στιγμής, καθαρά βρίσκονται τρεις ομάδες. Η ΑΕ Αγίου Λέοντα, ο Αίολος Σαρακηνάδου και ο Απόλλωνας. Οι εκπρόσωποι αυτών των ομάδων αναμένεται να τραβήξουν το “κουπί” της σκληρής αντιπολιτευτικής γραμμής και κάποιες άλλες ομάδες θα μιλήσουν σε πιο ήπια μορφή για παράπονα και παραλείψεις της διοργανώτριας την φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που αντιτάσσονται με το αποτυχημένο όπως το χαρακτηρίζουν πλάνο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

“Σημαία” της σκληρής αντιπολιτευτικής γραμμής θα είναι οι δύο προκηρύξεις της Α΄ κατηγορίας που ήταν η αιτία να αναζωπυρωθεί η κόντρα μεταξύ των παραγόντων των ομάδων με το προεδρείο. Από την δική τους πλευρά οι άνθρωποι της διοίκησης της ΕΠΣ Ζακύνθου θα πρέπει κατέβουν στο “πεδίο της μάχης” διαβασμένοι και ‘έτοιμοι να απαντήσουν σε όλα αυτά τα ερωτήματα που θα θέσουν οι εκπρόσωποι των Σωματείων.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ζακύνθου.     

 Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την   συνεδρίασή  του  την  ΤΕΤΑΡΤΗ  06/02/2019  ομόφωνα αποφάσισε  όπως     η  Ετήσια Τακτική  Γενική  Συνέλευση  των  Σωματείων   Μελών  της,  να  πραγματοποιηθεί  την  ΤΕΤΑΡΤΗ  27 – 02- 2019  και  ώρα  18.00  στην  αίθουσα  Εκδηλώσεων του Μουσικού  Γυμνασίου Ζακύνθου, με τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης:

  1. Ανάγνωση και Επικύρωση Πληρεξουσίων Αντιπροσώπων για την λήψη απαρτίας.
  2. Εκλογή τριών (3) Γραμματέων για την τήρηση των Πρακτικών της ΕτήσιαςΤακτικής  Γενικής Συνέλευσης.
  3. Έκθεση Διοικητικού Απολογισμού 1/1/2018 μέχρι 31/12/2018
  4. Έγκριση  Διοικητικού Απολογισμού.
  5. Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού για την περίοδο 01/01/2018 μέχρι 31/12/2018.

6.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής  για την περίοδο 01/01/2018 – 31/12/2018.

  1. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού.
  2. Έκθεση και Έγκριση Προϋπολογισμού 2020
  3. Αλλά θέματα.

Σε περίπτωση μη  απαρτίας  η Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση   θα  πραγματοποιηθεί  χωρίς άλλη πρόσκληση την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 στον  ίδιο  χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης της  προηγούμενης αναβληθείσας  Γενικής  Συνέλευσης  (27/02/2019)  με τους  υπάρχοντες  Αντιπροσώπους.

Δικαίωμα  συμμετοχής  και  ψήφου  θα  έχουν όσα  σωματεία  πληρούν  τις  προϋποθέσεις  του άρθρου  3 παράγραφος  1 και 2  του  Παραρτήματος Β΄  του  Καταστατικού  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  και  του  αθλητικού  Νόμου  2725/1999 ( με τις τροποποιήσεις) του  άρθρου  14 .

Τα  σωματεία  θα  πρέπει  να  καταθέσουν εγγράφως  τούς  αντιπροσώπους  τους , Τακτικό – Αναπληρωματικό με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τους,  στην  Γραμματεία της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου   μέχρι  και  την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   22/02/2019  και   ώρα  20.00  με  οποιονδήποτε  νόμιμο  τρόπο  ( κατάθεση εγγράφως ,Fax, ταχυδρομικώς,  Email κ.α.).

Για το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.