Νέος Δήμαρχου Ζακύνθου, εξελέγη με ποσοστό 67,70%  και 10.357 ψήφους (στο 82% ενσωμάτωσης), ο αρχηγός του συνδυασμού «Με Αρετή και Τόλμη για τη Ζάκυνθο» Νικήτας Αρετάκης. 

Ο κ. Αρετάκης, που έχει χαρακτηριστεί ως «ευεργέτης» του νησιού λόγο των δωρεών που έχει πραγματοποιήσει με μεγαλύτερη από αυτές ένα υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα θα διαδεχτεί την 1η Σεπτεμβρίου τον κ. Παύλο Κολοκοτσά.

Στην πρώτες δηλώσεις λίγο μετά τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών ο κ. Αρετάκης δήλωσε ότι «είναι για έμενα μια ημέρα ευθύνης θα προσπαθήσω όσο μπορώ να ανταποκριθώ στην αγάπη του κόσμου και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω».

Αναφερόμενος στην μεγάλη διάφορα που είχε σε ψήφους από τον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμένη, ο νέος Δήμαρχος Ζακύνθου δήλωσε ότι «για εμένα δεν είναι τόσο σημαντική η μεγάλη διαφορά σε ψήφους όσο η αγάπη του κόσμου και το ενδιαφέρον του για εμένα.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι έξω από το εκλογικό του γραφείο πλήθος κόσμου από όλη τη Ζάκυνθο βρέθηκε εκεί ώστε να τον συγχαρεί ενώ στη συνέχεια πάνω από διακόσια των συνόδεψαν έως το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου για τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.