Τον χώρο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Παύλος Κολοτσάς ο οποίος με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι έως τις 15 Γενάρη το γήπεδο να λειτουργήσει εν μέρει ξανά!

Παρά την έντονη απογοήτευση της Ζακυνθινής αθλητικής κοινωνίας για την στασιμότητα των έργων στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού και τον διαφαινόμενο “Κλείσιμο” ‘έως την ερχόμενη άνοιξη τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα.

15541142_381459052245710_2272596196468563734_n-1

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες από την πλευρά του Δήμου έτσι ώστε το Δημοτικό να επαναλειτουργήσει εν μέρει και να  μπορέσει η ομάδα της Ζακύνθου έστω να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για τις προπονήσεις της αλλά και για τους εντός έδρας αγώνες…  Όπως όλα δείχνουν το οικονομικό μέρος ακόμη δεν έχει λυθεί αλλά και πλέον οι καιρικές συνθήκες δεν είναι πλέον οι κατάλληλες για την τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι οι εργασίες να έχουν “παγώσει”

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το Δημοτικό να παραμένει κλειστό όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και τον στίβο… Τις τελευταίες ημέρες όμως υπάρχει μια έντονη κινητικότητα από την πλευρά του Δήμου Ζακύνθου για να μπορέσει και πάλι το Στάδιο να επαναλειτουργήσει… Ο Δήμος Ζακύνθου έχει χρηματοδοτήσει με δικούς του πόρους τους πάγκους αλλά και την φυσούνα του Σταδίου  τα οποία έχουν έρθει και έχουν τοποθετηθεί από τον υπεύθυνο Νίκο Γκούσκο…

15589571_381404092251206_3152017839418759779_n

Χθες τον χώρο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς για να δει και να ενημερωθεί για την πορεία των έργων, αυτών που έχει την ευθύνη ο Δήμος. Στο Στάδιο βρέθηκε και ισχυρός άνδρας της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης ο οποίος για αρκετή ώρα συνομίλησε με τον Δήμαρχο για αν υπάρχουν προϋποθέσεις να ξαναλειτουργήσει ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου… όπως όλα δείχνουν  υπάρχει λοιπόν πιθανότητα από το νέο έτος η Ζάκυνθος να μπει και πάλι στο “Σπίτι της” και να αρχίσει προπονήσεις…

Αυτά όλα μετά από συνεννόηση του Δήμου και του εργολάβου καθώς μέχρι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το έργο τελεί υπό την ευθύνη της συγκεκριμένης αναδόχου εταιρίας… Από την πλευρά της ομάδα της Ζακύνθου γίνονται προσπάθειες για να μπορέσουν οι κυανοκίτρινοι να μπουν μετά από μήνες στην φυσική τους έδρα, εκεί που η ομάδα έχει γράψει την μεγάλη της ιστορία…Αυτό ζητάνε και οι χιλιάδες Ζακυνθινοί φίλοι που την βλέπουν να κάνει προπονήσεις στο απαράδεχτο  γήπεδο των Αμπελοκήπων, εκεί που συνωστίζεται με αρκετές άλλες ομάδες του τοπικού.

15590171_381418048916477_3808859098118577288_n-1

 

Παύλος Κολοκοτσάς: έως στις 15 Ιανουαρίου θα μπορέσει να λειτουργήσει ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Δημοτικού επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά ο οποίος δήλωσε τα εξής: είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον εργολάβο για να μπορέσουμε από κοινού να δώσουμε το Στάδιο στο Ζακυνθινό αθλητισμό.

_dsc0612

Από την πλευρά του ο Δήμος κάνει ότι μπορεί και δύναται για να επαναλειτουργήσει το γήπεδο. Ήδη έχουμε δώσει 23.000 ευρώ για την επαύξηση ισχύος της ΔΕΗ για να ανάψουν οι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού. Έχουμε δαπανήσει 12.000 για τους πάγκους και την φυσούνα και έχουμε δώσει σαν Δήμος και άλλα 7.000 ευρώ για το νέο αποχετευτικό δίχτυο αλλά και για τις εργασίες των λουτρών... και συνέχισε λέγοντας: ” Μετά τις γιορτές θα έρθει ξανά ο εργολάβος και ευελπιστούμε θα ανάψουν οι προβολείς και θα δοθεί το πράσινο φως για τον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τα αποδυτήρια. όσον αναφορά την τοποθέτηση του ταρτάν ο κος Κολοκοτσάς δήλωσε: “Αυτό θα το αποφασίσει ο εργολάβος, αν οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν την τοποθέτηση αυτό θα γίνει αργότερα αλλά αυτό δεν θα έχει να κάνει με τον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης ο κος Κολοκοτσάς επισκέφτηκε τον χώρο του βοηθητικού γηπέδου και δήλωσε ότι: ” Θα προσπαθήσουμε να κατασκευάσουμε το βοηθητικό έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει ένα σωστό γήπεδο που θα μπορεί να χωριστεί και για 5χ5 για να μπορέσουν οι ακαδημίες να προπονούνται εκεί… Αυτά είναι αποφάσεις τις όποιες θα τις υλοποιήσουμε σύντομα”   

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.