Δεν πρόκειται να κάνει πίσω είναι αποφασισμένος ο Σύνδεσμος Διαιτητών του Νομού Ζακύνθου όσον αναφορά την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή! Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες οι διαιτητές αποφάσισαν αργα το βράδυ της Δευτέρας να μην κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω και να μην ξανασφυρίξουν τα παιχνίδια του ΑΟ Τσιλιβή μετά τα γεγονότα του Πλάνου και τον τραυματισμό του Αντώνη Πυλαρινού!

Παρά λοιπόν την αθωωτική σχεδόν απόφαση από την Επιτροπή Εφέσων για το Tσιλιβή ο Σύνδεσμος αποφάσισε να μην κατέβει κανένας διαιτητής στα παιχνίδια του ΑΟ Τσιλιβή…. Αυτό όμως που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι οι διαιτητές δεν θα σφυρίξουν ούτε στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΑΟ Τσιλιβή… Δηλαδή το πρώτο ματς μεταξύ της Ζακύνθου και του Τσιλιβή που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο οι διαιτητές θα απέχουν και η γηπεδούχος ομάδα που είναι η Ζάκυνθος θα πρέπει να φέρει διαιτητές από γειτονικό Νομό για να σφυρίξει το συγκεκριμένο ματς! Α

υτό θα γίνει σε όλα τα παιχνίδια των μπαράζ! Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σύνδεσμος διαιτητών το βράδυ της Δευτέρας δεν έβγαλε καμία απόφαση αν θα συνεχίσουν οι διαιτητές να σφυρίζουν τα υπόλοιπα παιχνίδια των μπαράζ, κάτι που σημαίνει ότι και αυτό το θέμα παραμένει στον αέρα!

Το ήδη αρνητικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ διαιτητών και Τσιλιβή  ήρθαν να το διαταράξουν αναρτήσεις στο facebook παικτών και παραγόντων της ομάδας του Πλάνου με ειρωνικά σχόλια… Παρά τις προσπάθειες του Προέδρου Αλέκου Σπίνου και του πρώην Προέδρου Γιάννη Πυλαρινού που επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συνδέσμου δεν κατέστη δυνατόν να γεφυρωθεί το χάσμα!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.