Σε κλίμα έντασης, αμφισβήτησης για διαφάνεια αλλά και πρόταση από τον Κώστα Μυλωνά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα «cine Φώσκολος» η 2η Γενική Συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος με θέμα την πορεία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Παρουσία αρκετού κόσμου (περισσότεροι από την πρώτη φορά) Στέλιος Γούναρης και Στράτος Κουρούμαλος έκαναν από το βήμα έκκληση για να εξευρεθεί λύση για την δημιουργία ενός λειτουργικού συμβουλίου που θα τρέξει την ομάδα στην κατηγορία.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Γούναρης μίλησε για λύση που πρέπει να βρεθεί άμεσα. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του Σωματείου ανακοίνωσε ότι έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις με διαφημιστική εταιρία που θα αναλάβει τις ταμπέλες στο γήπεδο καθώς και αλλά πράγματα που μπορεί να καλύψουν ακόμα και το μισό φετινό μπάτζετ της ομάδας. Ο κος Γούναρης αναφερόμενος στην  δημιουργία του νέου δ.σ είπε επιγραμματικά ότι όποιος έχει την διάθεση για την οικονομική ευκαιρία μπορεί να μπει όπως χαρακτηριστικά  είπε»  «η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα» …

Από την μεριά του ο κος Κουρούμαλος μίλησε ότι είναι επιτακτική η δημιουργία του Δ.Σ εντός των ημερών γιατί οι ημερομηνίες αρχίζουν και πιέζουν ασφυκτικά. Ο κος Κουρούμαλος μίλησε ότι θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια σε όλους τους τομείς της ομάδας για να μην μπει κανείς οτιδήποτε πάνω σε αυτό… και οι δύο άνδρες μίλησαν για τις συζητήσεις που είχαν μέχρι πρότινος για τις συζητήσεις που είχαν με την κα Σπινθάκη η οποία όπως όλα δείχνουν δεν έχει καμιά διάθεση να βοηθήσει πάρα τις επανηλειμένες διαβεβαιώσεις… μάλιστα ο κος Κουρούμαλος δήλωσε ότι ακόμη και πρόσκληση έδωσε σε όλα τα εν δυνάμει μέλη του δ.σ της συγκεκριμένης κίνησης αλλά κανείς για άλλη μια φορά δεν παραβρέθηκε!

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Ντένη Κόκλα ο οποίος είναι πρόθυμος να μπει στο Συμβούλιο. Ο κος Κόκλας τόνισε την ανάγκη να έρθουν δίπλα στην ομάδα άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν και όπως χαρακτηριστικά είπε: Εμείς κάνουμε την αρχή ας ακολουθήσουν οι υπόλοιποι»

Πήρε φωτιά η αίθουσα…

Από εκεί και πέρα πήραν τον λόγο αρκετοί παραβρισκόμενοι… Ο Χρήστος Μεϊντάνης παλιός παίκτης της ομάδα ζήτησε να μάθει από εδώ και πέρα πως θα πορευτεί η ομάδα και τι χρήματα θα βάλουν οι τρεις (Γούναρης, Κουρούμαλος και Κόκλας) που μέχρι στιγμής είναι πρόθυμοι να μπουν στο συμβούλιο. Τα «αίματα» όμως άναψαν για τα καλά όταν τον λόγο πήρε ο Κώστας Μυλωνάς (μέλος το περσινού Συμβουλίου έως τον Δεκέμβριο) ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση μίλησε για διαφάνεια αμφισβητώντας τον Στέλιο Γούναρη ότι ήταν ο άνθρωπος εκείνος που πλήρωσε σχεδόν όλο το μπάτζετ της περσινής χρονιάς!!! Κάτι που προκάλεσε την έκπληξη όλων των παραβρισκόμενων αλλά και του ίδιου το κου Γούναρη ο οποίος απάντησε με αριθμούς στον κο Μυλωνά!

Αυτό όμως δεν ήταν ικανό να κρατήσει το γυαλί ενωμένο καθώς η απογοήτευση από αυτή την εξέλιξη  ήταν εμφανή στο πρόσωπο του Στέλιου Γούναρη ο οποίος προσπαθούσε να καταλάβει γιατί έγινε η αυτή η επίθεση στον πρόσωπο του!!! Στην συνέχεια ο κος Μυλωνάς έριξε την «βόμβα του» λέγοντας ότι υπάρχει μια ομάδα επιχειρηματιών (8 τον αριθμό) που θέλουν να βάλουν χρήματα για να τρέξουν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με όρο να υπάρξει διαφάνεια… εκείνη την στιγμή σηκώθηκε από το βήμα ο κος Γούναρης και ενώπιον όλων είπε: «Ας έρθουν λοιπόν οι άνθρωποι και αφού είμαι εγώ το πρόβλημα αποχωρώ» και εκείνη την στιγμή ο κος Γούναρης αποχώρησε από την αίθουσα εμφανώς πικραμένος μονολογώντας: « Αν είναι ποτέ δυνατόν δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει πλέον τίποτα»

Από εκείνη την στιγμή τελείωσε και η Γενική Συνέλευση! Επί του πρακτέου αποφασίστηκε την Δευτέρα 7/8  ο κος Μυλωνάς να συζητήσει με τους δύο άνδρες (Γούναρη και Κουρούμαλο) την πρόταση του για να μπει στο Συμβούλιο η δική του ομάδα με τους 8 επιχειρηματίες που προφανώς δεν είναι από το νησί… Αυτό που απομένει λοιπόν είναι να μάθουμε τις προθέσεις αλλά και τις προτάσεις αυτής της ομάδας που θέλουν να τρέξουν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία κάτω από αυτές τις δύσκολες και περίπλοκες συνθήκες!

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.